LELO Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening – Black

kr.1,595.00

& Gratis Levering

LELO Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening – Black gør det muligt for par at få lidenskabelig og spændende sexleg. Denne dual-action vibrator er designet med et fleksibelt håndtag, der kan bruges til direkte stimulering af klitoris og G-spot samtidig. Denne vibrator har også en fjernbetjening, som gør det muligt for partneren at kontrollere vibrationerne fra afstand. Den er lavet af silkeblød, 100% sikker silikone og har 8 forskellige vibrationer, så du kan finde den helt rigtige til dig og din partner.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195451764 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lelo Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening – Sort er det perfekte valg for par, der ønsker at tage deres sexliv til nye højder. Denne vibrator er designet til at føles godt og give maksimal nydelse til begge partnere. Den har to motorer, der kan styres separat eller samtidig, således at du kan finde den perfekte kombination af vibrationer. Den har også en fjernbetjening, der gør det nemt at styre vibratoren, selv når man er i samme rum. Den er lavet af silkeblødt silikone, der er behageligt mod huden og nem at rengøre. Den er opladelig og vandtæt, så den kan bruges i vandet. Oplev intens nydelse og krydret frække øjeblikke med LELO Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening – Sort og tag jeres sexliv til nye højder.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening – Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
LELO Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening - BlackLELO Tiani Duo Dual-Action Par Vibrator med Fjernbetjening – Black
kr.1,595.00

Tilføj til kurv