Master Series Ass Anchor 10 Funktions Vibrerende Analplug – Sort

kr.349.00

& Gratis Levering

Master Series Ass Anchor 10 Funktions Vibrerende Analplug er den perfekte løsning til at få det ultimative niveau af anal stimulation. Denne smukke sorte plug er designet til at give dig den bedst mulige stimulering, med 10 forskellige vibrationer, der kan styres trådløst via en fjernbetjening. Pluggen er fremstillet af blød silikone, der er behagelig og sikker, samtidig med at den har en stor overflade for at sikre sikkerhed og komfort.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194194993 Kategori:

Beskrivelse

Denne Master Series Ass Anchor 10 Funktions Vibrerende Analplug – Sort er et must-have til alle voksne, der ønsker at udforske analleg nydelse. Denne stilfulde og stærkt vibrerende plug er lavet af silikone og har 10 forskellige vibrationer. Den har et ergonomisk design, der er nem at indføre og fastholde, og dens kompakte størrelse gør den let at have med på farten. Denne plug giver en intens nydelse og er et perfekt supplement til analleg-play. Det kommer også med en satin-lignende opbevaringspose til at holde det sikkert og rent. Denne vibrator er perfekt til at starte din rejse ind i analleg nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Master Series Ass Anchor 10 Funktions Vibrerende Analplug – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Master Series Ass Anchor 10 Funktions Vibrerende Analplug - SortMaster Series Ass Anchor 10 Funktions Vibrerende Analplug – Sort
kr.349.00

Tilføj til kurv