Tilbud!

Rocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator – Flere farver

kr.170.00

& Gratis Levering

Rocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator er en lille, kraftig vibrator til voksne, der kommer i en række farver. Denne bullet-vibrator har 8 udskiftelige hastigheder og programmer, der kan tilpasses til dine personlige behov. Den er ergonomisk designet, så den er let at holde, og den er støjsvag, så du kan bruge den uden at skulle bekymre dig om at forstyrre andre. Den er let at rengøre og kommer med en praktisk opbevaringspose.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195479022 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator er det perfekte sexlegetøj for voksne, der søger et effektivt og stilfuldt sexlegetøj. Denne lille, men kraftige bullet vibrator er designet til at levere intense vibrationer, der hurtigt får dig til at nå højder af nydelse. Denne bullet vibrator har en glat og lysende overflade, der er lavet af et højkvalitets ædelmetal, og er tilgængelig i forskellige farver, herunder rød, lilla og guld. Denne bullet er udstyret med en kraftig motor, der leverer kraftige og behagelige vibrationer, og den er let at betjene med knappen på toppen. Den er også fuldt opladelig, så du nemt kan tage den med dig, hvor du skal. Prøv denne Rocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator og nyd en uforglemmelig oplevelse!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Rocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator - Flere farverRocks Off Prism Somewhere Over the Rainbow Bullet Vibrator – Flere farver
kr.170.00

Tilføj til kurv