We-Vibe Tease Us Sæt med Moxie Trusse Vibrator og Bond Vibrerende Penisring – Sort

kr.1,595.00

& Gratis Levering

We-Vibe Tease Us Sæt er det perfekte sæt til par. Det indeholder en Moxie trusse vibrator og en Bond vibrerende penisring i sort. Moxie trusse vibrator er lavet af silikone og kan bruges til at give dig og din partner fantastisk stimulering. Den er let at bruge, da den styres med en fjernbetjening, der gør det muligt at tilpasse vibrationerne, så de passer dig og din partner bedst. Den vibrerende penisring fra Bond har en strømlinet design og kan give en kraftigere og længerevarende erektion. Den er lavet af blød silikone for øget komfort og er let at bruge. Med dette sæt kan du og din partner få en helt ny oplevelse sammen.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195484367

Beskrivelse

We-Vibe Tease Us sæt med Moxie trussevibrator og Bond vibrerende penisring – sort er det perfekte sæt til par, der gerne vil have lidt ekstra sjov og spil i soveværelset. Moxie trussevibratoren er en bærbar trådløs vibrator, der kan bæres i undertøj. Den har 10 forskellige vibrationer, der kan styres ved hjælp af en app eller fjernbetjening, så det er nemt at finde netop den vibration, du elsker. Bond vibrerende penisring er designet til at give øget stimulation og nydelse til begge parter, og den har 9 vibrationer og pulseringer til at holde tingene interessante. Den vibrerende penisring har en lang rækkevidde, så du kan få det meste ud af den. Med dette sæt kan du og din partner nyde ekstra stimulation og nydelse sammen.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “We-Vibe Tease Us Sæt med Moxie Trusse Vibrator og Bond Vibrerende Penisring – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
We Vibe We-Vibe Tease Us Sæt med Moxie Trusse Vibrator og Bond Vibrerende Penisring - SortWe-Vibe Tease Us Sæt med Moxie Trusse Vibrator og Bond Vibrerende Penisring – Sort
kr.1,595.00

Tilføj til kurv