Tilbud!

Satisfyer Booty Call Farvet Anal Plug Sæt – Flere farver

kr.200.00

& Gratis Levering

Disse farverige analplugge fra Satisfyer er det perfekte sæt til at krydre dit sexliv. Udforsk nye niveauer af nydelse med disse fire forskellige størrelser og farver. De har en vandtæt overflade og er lavet af et blødt silikonemateriale, som gør det både behageligt og sikkert at bruge. Med sin lettilgængelige design er det nemt at indsætte og trække ud. Dette sæt er den perfekte måde at give dig og din partner en ny og spændende sexoplevelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195407146 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dette Satisfyer Booty Call Farvet Anal Plug Sæt er det perfekte sæt til dig, der ønsker at udforske og nyde anal leg. Det består af 3 forskellige anal plugs, alle med deres egen unikke størrelse og farve.

Hver plug er lavet af et fleksibelt silikonemateriale, der sikrer en behagelig oplevelse og sikkerhed. Pluggenes overflade er glat og føles behagelig mod huden. Pluggenes forskellige størrelser gør det nemt at udforske anal leg og øge størrelsen gradvist.

Pluggenes farver gør det til et glædeligt sæt at lege med. Enhver plug har en anden farve, og det tilføjer en visuel estetik til oplevelsen.

Satisfyer Booty Call Farvet Anal Plug Sæt vil give dig en sikker og behagelig oplevelse, når du udforsker den seksuelle nydelse, der kommer med anal leg.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Booty Call Farvet Anal Plug Sæt – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Satisfyer Booty Call Farvet Anal Plug Sæt - Flere farverSatisfyer Booty Call Farvet Anal Plug Sæt – Flere farver
kr.200.00

Tilføj til kurv