Tilbud!

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – Black

kr.375.00

& Gratis Levering

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – Black giver en sikker og behagelig prostata stimulation. Med den medfølgende trådløse fjernbetjening kan du styre vibratoren og skifte mellem 8 forskellige vibrationer. Vibratoren er opladelig og har et ergonomisk design, som giver en præcis stimulation af prostata. Den er helt vandtæt, så du kan nyde vibrationerne i både badekar og pool. Dette er det perfekte legetøj til at udforske nye sider af nydelse.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Denne Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – Black er et helt unikt produkt, der giver dig mulighed for at udforske nye niveauer af nydelse. Denne fjernbetjente vibrator er designet til at levere dejlige vibrationer direkte til prostata. Det har en kraftig motor, der giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige hastigheder og mønstre. Den er også opladelig, så du ikke behøver at bekymre dig om batterier. Det kommer med en fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre vibrationerne uden at røre ved vibratoren. Den er også super diskret, så du kan nyde den ubekymret fra ethvert sted. Det er lavet af super blødt silikone materiale for ekstra komfort. Denne vibrator er det perfekte valg for at udforske nye niveauer af nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator - BlackSinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – Black
kr.375.00

Tilføj til kurv