Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator – Sort

kr.729.00

& Gratis Levering

Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator – Sort er en luksuriøs vibrator til voksne, der leverer intens nydelse til dit rumpehul. Den er designet med en fleksibel og kurvet form for præcis stimulering, og vibratoren er udstyret med flere forskellige hastigheder og vibrationer, så du kan skræddersy din nydelse. Den har også en trådløs fjernbetjening, så du kan styre vibratoren i op til 8 meter afstand. Med denne vibrator kan du opnå intens nydelse og udforske dine seksuelle grænser!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195272043 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator er et must-have sexlegetøj til voksne. Dette innovative produkt giver dig mulighed for at opnå uforlignelig nydelse samtidig med, at du har kontrol over dine orgasmer. Produktet er udstyret med en kraftig og støjsvag motor, der leverer mulighed for 8 unikke vibrationer og lyde. Det er designet med en let krumning for at give maksimal stimulerende kontakt, når det bruges. Den fleksible og bløde silikone gør det til en behagelig oplevelse at bruge produktet. Endvidere er det 100% vandtæt, så du kan nyde de eksotiske vibrationer under badekarret eller bruseren. Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator er den perfekte partner til at opnå uforlignelig nydelse og kontrol.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sir Richard's Control Sir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator - SortSir Richards Control Rim Joy Rimming Vibrator – Sort
kr.729.00

Tilføj til kurv