We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt – Grøn

kr.1,495.00

& Gratis Levering

We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt er et sjovt og spændende sæt, der er perfekt til at skabe en ekstra romantisk aften sammen med din partner. Sættet indeholder et par vibrerende legetøj til par, der er designet til at give de bedste mulige orgasmer. Den trådløse fjernbetjening gør det muligt for dig og din partner at justere vibrationerne for hver af jeres legetøjer separat og kombinere dem for at skabe en helt ny oplevelse. Det grønne design og de diskrete dimensioner gør det også let at gemme sættet væk, når det ikke er i brug.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195416846 Kategorier: ,

Beskrivelse

We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt er det ultimative sæt til et sjovt og pirrende parforhold. Dette sæt indeholder to We-Vibe parvibratorer, som er designet til at blive brugt sammen, enten under samleje eller i separat leg. Den ene vibrator, We-Vibe Sync, er en fleksibel parvibrator, der er designet til at passe perfekt og give maksimal nydelse. Den anden vibrator, We-Vibe Tango, er en kompakt, støjsvag bulletvibrator, der kan bruges alene eller i kombination med We-Vibe Sync for endnu mere intens nydelse. Begge vibratorer kommer i en grøn farve, og er lavet af et blødt, fleksibelt silikone, som gør dem behagelige at røre ved. Sættet kommer også med en lækker lille gaveæske, så det er perfekt til at give som en romantisk gave til et par. We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt er det perfekte valg for par, der ønsker at tage deres intimitet til et helt nyt niveau.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt – Grøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
We Vibe We-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt - GrønWe-Vibe Date Night Special Edition Sexlegetøj Sæt – Grøn
kr.1,495.00

Tilføj til kurv